Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

perjantai 27. kesäkuuta 2014

VIELÄ TAI ENÄÄ 47 PÄIVÄÄ LÄHTÖÖN...

Tänään on perjantai ja 27. päivä kesäkuuta. Aamu aukeni tänään hyvin aurinkoisena ja luvassa jopa +16 astetta lämintäkin. No, eiköhän se ala tästä taas lämpenemään, kun menemme syksyä kohti. Mutta meillä lähtö lähenee ja kiire pakkaa päälle.

Me piipahdimme tiistaina yhden yön reissulla Kotkassa, syntymäkaupungissani, viimeistä kertaa. Oli oikein antoisa ja mukava reissu kaikenkaikkiaan ja sääkin suosi meitä ja samoin hyvä ruoka. Ajelimme 5 tuntia, mutta toki pidimme paussia ja söimme välillä hyvin ja ruoka oli erittäin maukasta. Saavuimme hotelliimme ja hetken aikaa  levättyämme lähdimme ajelemaan kohti Kotkan saarta. Jätimme auton parkkipaikalle, joka ennen vanhaan oli peltoa, jossa minäkin olen lapsena hyvin paljon leikkinyt kotileikkiä nukkejeni kanssa. Kaikki on muuttunut, niin maisemat kuin myös ihmiset. Tekniikkakin menee kovaa vauhtia eteenpäin, että  vanha ei meinaa perässä enää pysyä. Vaan vielä minä sen uusimman vehkeen meinaan saada! Katselimme kaunista Sapokkaa ja se on aina yhtä kaunista katseltavaa.
 Tuolla kauniiden lehmusten varjossa oli syntymäkotini...
...ja tässä on kaunista Sapokkaa...
 ...kukkia...
 ...kukkia tuolla....
 ...kukkia joka puolla...
 ...kaunista riittää...



 ...ja muisto haikaran pesästäkin on tallennettu...
...ja matkamme jatkui seuraavaan kohteeseen, mutta siitä jatkosta aion kertoakin vasta huomenna. Siispä malttakaapa mielenne!
Toivottelen teille oikein mukavaa päivän jatkoa!
Ja huomiseen...

2 kommenttia:

  1. Kiitos postauksesta! Odottelen seuraavaa postausta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Ahti! Nyt yritän jo viidettä kertaa antaa tätä kommenttia. Taitaapi olla aivoni aivan mätät jo kun en saa annettua. Mukavaa viikonloppua sinne teille!

    VastaaPoista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!