Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

lauantai 21. kesäkuuta 2014

ENÄÄ 53 PÄIVÄÄ...

Tänään on lauantai ja juhannuspäivä ja Suomen lipun päivä ja kesäpäivän seisaus. Siltä se tuntuukin että kesä on seisahtanut paikoilleen ja asteitakin on täällä Porissa ainakin vain +11 astetta ja kova ja kylmä tuuli puhaltelee ikkunoistakin sisään, jos niitä tarkenee pitää edes auki. Mutta ajatus Espanjan lämmöstä lämmittää mieltäni niin paljon, että kylmyyttä ei paljon tunnu. Niin, meillä on enää 53 päivää kun liihottelemme pilvien yläpuolella kohti uutta elämää ja uutta kotia. Se tuntuu niin sydäntä lämmittävältä, että ette voi uskoa. Olemme tätä muuttoa jo miettineet ainakin toista kymmentä vuotta, mutta silloin oli esteenä koirat ja sitten sairaudet ja sitten sitä ja tätä, mutta nyt kun olemme käyneet Espanjassa kolmesti ja yhteensä olemme siellä nauttineet jo vuoden, niin se lopullinen päätös sitten tuli, että nyt tai ei koskaan.

Mutta toki paljon on tekemistä, vaan pikku hiljaa ja hissukseen me näitä asioita hoidamme, kunnes sitten tulee se viimeinenkin rynnäkkö viimeisillä hetkillä. Kuitenkin aiomme myös nauttia täällä näistä viimeisistä kuukausista ja käännämme automme nokan kohti etelään eli syntymäkaupunkiani Kotkaa, jossa olemme myös yötä. Olemme jo useana vuonna käyneet Kotkassa vanhempieni ja läheisteni haudalla ja katselleet kaunista Sapokkaa ja niitä paikkoja, jossa silloin muinoin synnyin ja asuin. Nyt saan tavata myös rakkaan ystäväni, jonka olen viimeksi nähnyt kolmisenkymmentä vuotta sitten. Miltähän se tuntuu, kun halaamme? Hän on pysynyt ystävänäni kaikki nämä vuodet ja pysyy jatkossakin. Hän on niitä harvoja aitoja ystäviä, joita vielä löytyy. 

Mutta palataanpas nyt ajassa hieman taaksepäin ja kauniin Kirjurinluodon lenkille, jossa olemme käyneet lähes joka päivä.
 Ja luonnonkaunista Kirjurinluotoa Porissa...
...miljoona, miljoona, miljoona ruusua...


...tuoksua, tuoksua, tuoksua rakkauden...



 ...tapasimme myös suloiset oravat, jotka hakivat meiltä pähkinöitä...


 ...ja söivät siinä edessämme niin söpösti...

Tänne polkumme johti...

Ja netin katkeamisen vuoksi laitan tänne myös alkupäähän tarkoitettuja kuvia...

...ja suloiset alpakatkin olivat jo palanneet entisiin paikkoihinsa...

Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa juhannuksen jatkoa ja hyvää kesää ja toivokaamme, että edes hiukan lämpenisikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!