Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

lauantai 3. toukokuuta 2014

VIIMEINEN VAPPU SUOMESSA 2014

Tänään on lauantai ja 3. päivä toukokuuta. Sää on kolea +6 astetta ja kova tuuli huojuttaa koivuja, mutta aurinko paistaa lähes pilvettömältä taivaalta.

Minä pääsin pois sairaalasta 30. päivä huhtikuuta eli vapunaattona. Vietin sairaalassa tavallista pidemmän ajan eli viikon siellä jouduin olemaan. Sain sielläkin tajuttomuuskohtauksen, joka tosin hoidettiin epilepsiakohtauksena. Edellisellä viikolla olin juuri epilepsiakokeessa ja siellä todettiin, että ei ole epilepsiaa. Mutta silti nyt se hoidettiin epilepsian lääkityksellä. Ja siinäkin kävi vielä ikävästi, kun nesteytys ja lääke tekivätkin tepposen ja menivätkin kudokseen, jolloin vasen käteni turposi kuin pullataikina ja oli tosi kipeä. Katselin siinä herättyäni sitten sormuksianikin ja ajattelin, että voi, jos ne joutuu vielä leikkaamaan pois, niin mitäs sitten. No, jouduttiinhan minun ihana papukaija tunikakin leikkaamaan Torreviejassa, kun oli niin hätä kyseessä. Mutta sitten hoitaja vaihtoi katedrin toiseen käteen. Ja viimein sitten toinen lääkäri torjui epilepsia lääkityksenkin, koska kyseistä sairautta ei ainakaan vielä ollut. Minulla on siis ollut aivohalvaus jo viisi kertaa, mutta tässä minä vaan vielä sitkeänä sissinä olen ja elän ja olen onnellinen ja kiitollinen kaikesta.

Mutta nyt on siis muutto Espanjaan edessäpäin ja pakkaaminen on nyt jo aloitettu hyvissä ajoin. Meidän pitää katsoa tarkasti, mitä otamme mukaan ja mitä myymme ja mitä heitämme pois ja onhan siinä urakkaa kerrakseen. Mutta niin moni, kuten myös lääkäreitä, on sanonut, että Espanjassa on hyvä elää ja olla jo ilmastonkin puolesta ja siellä pääsee pyörätuolillakin ulos jokaikinen päivä. Siellähän sataa hyvin harvoin, vain muutamia päiviä vuodessa.

Nyt siis vietimme viimeistä vappua Suomessa täällä vain kotosalla nauttien rankan sairaalareissun jälkeen. Nautimme oikeat porokahvit kera Almondo kakun ja kylläpä olikin hyvää.

Mutta eilen olin jo kaupassakin mukana ja ostimme kaikenlaista ja myös 7veikkaa, josta kudon sukat itselleni ja sommittelen mieleiseni kuvion siihen. Sain myös 4 kilon kahvakuulat joita alan käyttämään, jotta käsivoimani lisääntyisivät. Ja kun astelen hissukseen mieheni tukemana 50 porrasta alas ja saman ylös, niin eiköhän sekin jo pikku hiljaa nosta kuntoani. Toki sain myös vahvemman aivohalvaus lääkkeen, joka pitäisi poissa kyseiset halvaukset.

Nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa toukokuuta!


8 kommenttia:

  1. Mukavaa, että voit jo paremmin.
    Ihanaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos enkulin käsityöt! Ja samoin sinne teille hyvää viikonloppua!

      Poista
  2. Kiva, kun pääsit jo pois sairaalasta! Toivon, että kuntosi kohenee! Hyvää jatkoa alkaneelle toukokuulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Ahti! Kyllähän se mukavalta tuntui tulla kotiin 7 vuorokauden jälkeen ja päästä omaan sänkyyn. Mukavaa uutta viikkoa sinne teille!

      Poista
  3. Jospas se kunto alkaa kohenemaan, kun pääset kotiarkeen käsiksi.
    Älä kuitenkaan innostu liikaa rehkimään, että toipuminen etenee rauhalliseen tahtiin.
    Mukavaa toukokuuta teille molemmille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi hilmiina! Niin pikkuhilja ja hissukseen menen rappuja alas ja ylös. Ja kohta on yhdet pitkävartiset kuviosukat kantapäässä ja uusia lankoja ostin tänään lisää. Kunpa malttaisin vain levätäkin, mutta jospa sitten joskus...Mukavaa illan jatkoa sinne teille!

      Poista
  4. Millainen vointi sinulla nyt on?

    Kyselee huolestunut Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Sari ystäväni! Menemme päivä kerrallaan ja nyt kun mittasin verenpaineeni, niin se ilmoitti että on havaittu sydämenrytmihäiriökin. Mutta niitä on aina silloin tällöin. Muuten olen sinnitellyt ja kutonut neljä sukkaa pitkävartista siis kaksi paria jo kantapäähän asti. Huomenna teen terät kaikkiin. Mutta uusi elämä meitä odottaa ja suuri elämänmuutos toivottavasti parempaan päin .

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!