Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

TAAS ON TULPPAANEJA TULVILLAAN...

Tänään on keskiviikko ja jo 28. päivä toukokuuta. Päivä on ollut pilvinen ja kolea ja kova tuuli puhalsi kylmältä puolelta ja lisäsi vielä sitä purevuutta. Asteita +10, mutta luvassa on hieman lämpenevääkin tulevina päivinä. Toivottavasti ei helteitä!

Aika menee tasaiseen tahtiin ja välillä on olo parempi ja välillä huonompi, mutta eiköhän tässä vielä selvitä näin viiden aivohalvauksen jälkeenkin. Ainakin uskon niin!

Meitin muuttomme lähenee ja lähenee ja kun kuukausi vaihtuu, niin on enää kaksi kokonaista kuukautta ja sitten 108 nukkea ja 61 ötökkää matkaavat muiden tärkeiden tavaroiden kanssa kohti Espanjan aurinkoa, jossa uusi kotomme jo odotteleekin. Mutta sitä ennen on vielä paljon tekemistä ja kutomista. Ja taas ostin uutta lankaa, ihanaa acryl Red heart babyä, joka on niin ihanan pehmeää ja aivan kuin Espanjan lankoja, joita olen ostanut. Mutta tänään teimme pienen lenkin ympäri Kirjurinluotoa ja pistäydyimme myös hanhiluodon puutarhassa, jossa oli aivan ihanaa ulkoilla ja valokuvata kukkia ja luontoa.
Tässäpä joitain kuvia:








Ja vielä lisää Porin kauneutta...













...ja kauneus vaan jatkuu...ja jatkuu...












...ja polkumme vaihtui...
 ...toivomusten kukka puhalletaan ilmaan ja toivotaan jotain...

 ...minne polkumme johtaa...
 ...tänne polkumme johtaa...
Mutta nyt toivottelen teille oikein leppoisaa illan jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihanaa ja kaunista kukkaloistoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Kyllähän täältä Suomestakin löytyy näköjään kauniita paikkoja ja kukkia näinkin läheltä meistä. Mukavaa viikonloppua sinne teille!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!