Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

perjantai 23. toukokuuta 2014

PERJANTAIN 23.5.2014 KUULUMISIA

Tänään on siis perjantai ja jo 23. päivä toukokuuta. Aurinko paistaa ja kova tuuli puhaltelee koivun oksia puolelta toisella. Asteita on nyt huimat +28 ja huomenna on luvattu samaa. Sitten ukkosen myötä taas viilenee ja onneksi viilenee, sillä ei tällainen kuumuus tee hyvää sydämellekään. Mutta Espanjan kuumuus on aivan toista luokkaa, kun siellä se ei tunnu niin kuumalta kuin täällä ja siellähän on myös ilmalämpöpumput viilentämässä asuntoja, jotka ei muutoinkaan ole niin lämpimiä kuin täällä, jossa on paksut fyllit seinien välissä ja verkot ikkunoissa.

Mutta minä päivitin tuon edellisen päivityksen tänään tablettini kautta ja taisikin onnistua yli odotusten. Tänään kävin fysioterapeutin luona ja sain ohjeet muutamiin liikkeisiin, joita pitää tehdä kotonakin, jotta jalka-ja käsivoimat vahvistuisivat. Ja kuntoutushan jatkuu sitten vielä Espanjassakin ja onneksi siellä on se uima-allas pihalla, jossa voi olla vaikka koko päivän. Ja vesiliikunta on sitä parasta liikuntaa minun jäsenille. Innolla odotankin päästä uima-altaaseen kera uimavyön polskimaan. Mutta siihen on nyt vielä hieman yli kaksi kuukautta aikaa.

Sain ystäviltäni Espanjasta tällaisen riemukkaan kuvan ihanasta Rosasta virkkaamani mekko yllään:
Tämän ihanan suloisen kuvan myötä toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa illan jatkoa ja hyvää yötä!

4 kommenttia:

  1. Hyvää viikonvaihdetta! Tänään on 24. päivä, jouluaattokin se lähestyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentitasi Ahti! Niin jouluaattokin se lähestyy ja me olemmekin sitten jo muilla mailla vierahilla nauttimassa ikuisesta kesästä! Leppoisaa viikonloppua tässä helteessä, jossa sydänrytmihäiriötkin tulevat helposti!

      Poista
  2. Ihana ja hauska kuva. Mukavaa alkavaa viikoa teille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Totta että Rosa on niin ihana koira mussukka ja tietää kenen tekemää mekkoa kantaa. Onneksi pian pääsemme sinne! Enää...no, 3 kuukauden kuluttua jo olemme siellä. Mukavaa toukokuun viimeistä viikkoa!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!