Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

torstai 5. joulukuuta 2013

TORREVIEJA KUTSUU JO MEITÄ 5.12.2013

 

 

Tänään on torstai ja 5. päivä joulukuuta. Aurinko on paistanut pilvettömältä, siniseltä taivaalta asteiden ollessa +20 eikä tuulikaan haitannut enää. Niinpä me päätimme lähteä Torreviejaan. Siispä tilasimme taxin ja kun istuin taxissa ja kuski lähti ajelemaan, niin johan tämän mummelin suu meni virneeseen vienoon. Kyllä tuntui mukavalta ajella kovaa vauhtia olevassa taxissa ja ohittaa tuttuja paikkoja. Sitten saavuimmekin Specsaveriin, josta Timo sai uudet lasit ja lasit, jotka tummuvat auringossa. No, sieltä me sitten porhallettiin kohti rantabulevardia ja jo tuttuja paikkoja. Tapasimme koiraystäviä ja muutaman suomalaisenkin, jotka olivat tänne asettuneet asumaan. Oli tosi mukavaa jutella suomalaisien kuin myös muiden ihmisten kanssa. Täällä on paljon belgialaisia, englantilaisia, saksalaisia ja siis suomalaisia ja paljon muitakin eri kansallisuuksia. Mutta hyvin ystävällisiä ovat kaikki, joita olemme tavanneet.

Kävelimme rantaa pitkin ja nappasin joitakin kuviakin:

IMGA0931

Tällaisia penkkejä on laitettu rannalle…

IMGA0933

…jossa ihmiset voivat istuskella ja nauttia Välimeren aalloista…

IMGA0936

…ja palmut kukoistavat sinistä taivasta kohden…

IMGA0937

…tänään oli hyvin pienet aallot rantaa vasten tyrskyämässä…

Siispä tällaista tällä kertaa ja huomenna on sitten taas vuorossa kissalenkki ja nyt viemme heille papanoita, jotka sisältävät myös lohta.

Toivotan teille kaikille oikein mukavaa torstai päivän jatkoa ja hyvää Itsenäisyyspäivää täältä Espanjastakin sinne Suomeen!

2 kommenttia:

  1. Olipa teillä mukava päivä! Hyvää itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Ahti kesken sinun kiireittesikin muistat aina meitäkin!
      Aurinko nousee juuri ja tänään on kissalenkin vuoro ja sitten ystävät kokoontuvat tänne kässäkerhoon. Mukavaa Itsenäisyyspäivää sinne teille!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!