Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

JUANITA ON KAUNIS…GITARRE UND DAS MEER…



Tänään on sunnuntai ja jo 15. päivä joulukuuta. niin se aika vaan rientää juoksujalkaa ja pian on joulu ja samalla se on pian ohi. Kuukauden kuluttua olemme jo tammikuun puolessa välissä, että niin se talvikin taittuu sekä siellä Suomessa kuin myös täällä Espanjassa, jossa on odotettavissa hieman lämpimämpää eli +18…+20 astetta, joka riittää minulle aivan hyvin. Aurinko nousee joka aamu ja tänään se nousikin vasta 8:10, joten talviunilla taitaa aurinkokin jo olla.
Tällainen auringon nousu oli eilen…
IMGA0111
…ja tällainen oli tänään…
IMGA0116
…sieltähän se aurinko jo hämärästi loistaa…
IMGA0117
…ja aina on erilainen nousu…mutta yhtä kaunista katseltavaa…
IMGA0118
…ja tänään nousu usvaa meren pinnasta, kun aurinko sitä alkoi lämmittämään…
Mutta eilen olimme Torreviejassa. Suuni meni jälleen hymyyn, kun taxilla lähdimme pihasta ja huristelimme halki Torreviejan rantabulevardille. Ja mitä sieltä löytyikään? Kuka hyppäsi syliini? Ja kuka sulatti monien ihmisten sydämen, kun näkivät minun kassissani hänet?
Siellä oli HÄN, Juanita:
Snapshot_20131214_6
Hän, Juanita, hurmasi meidät…
Snapshot_20131214_9
…ja sai uuden kodin luotamme kera muiden sisarusten…tomera ja hurmaava Juanita…
Mutta nyt lähdemme jälleen pian kissalenkille eli yli kahden tunnin lenkille haistelemaan Välimeren raikasta ilmaa ja viemään kissoille ruokaa ja vettä. Toivotan teille oikein mukavaa sunnuntain jatkoa ja mukavaa uutta, alkavaa viikkoa, mitä se lie tuo tullessaan jokaiselle jotakin!

2 kommenttia:

  1. Onnea uudelle perheenjäsenelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos Ahti! Juanita on suloinen ja virkeän oloinen ja virkkaan hänelle nyt mekkoa. Mukavaa uutta viikkoa sinne teille!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!