Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

AURINKOA, LÄMMINTÄ, KISSALENKKIÄ 4.12.2013 ESPANJASSA

 

 

Tänään on keskiviikko ja 4. päivä joulukuuta. Aurinko on paistanut koko päivän siniseltä, pilvettömältä taivaalta asteiden kohotessa +20, vaikka onkin jo joulukuu. Tuntuu tosin oudolta ajatella, että siellä pohjoisessa Suomessa on lunta ja liukasta ja kolareita sattuu ja pakkas- herrakin puraisee teitä paikoin aika kipakastikin. Täällä alkaa jo hämärtää ja kello lähenee vasta kuutta. Mutta onneksi huomiseksikin on luvassa aurinkoa ja +20 astetta, joten me matkaamme sitten Torreviejaan ja vietämme mukavan päivän siellä.

Mutta tänään teimme kissalenkin eikä tarvinnut kuin aukaista pussi, niin kolmisenkymmentä ihanaa kissaa loikki aidan yli syömään papanoita. Kun lähdimme sieltä pois, niin poikkesimme kaupan kautta ja ostimme uuden pussin, jossa on myös lohta, joten jospa he siitäkin tykkäisivät.

Olen kutonut niin paljon…ehkäpä liikaakin…mutta nyt pientä paussia tulee, kun huomennakin olemme Torreviejassa. Täällä ei illalla oikein voi kutoa, kun valaistus ei ole tarpeeksi hyvä minun silmilleni.

IMGA0823

Näin kissa ystävämme juoksivat luoksemme, kun aukaisin papanapussin…

IMGA0923

…ja näin hyvin heille kaikille maistui…

IMGA0927

…siinä sulassa sovussa he syövät ja ruokaa riittää kaikille ja veimme heille vettäkin…

IMGA0930

…ja näin kissatkin hymyilivät kilpaa auringon kanssa…

Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Onhan vilinää ja vilskettä! Kauniita kissoja. Terveisiä teille molemmille toivottelee Sari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Sari! Tosi on että tosi kauniita kissoja ja niin puhtaita. Nyt ostimme papanoita, joissa on myös lohta,aaah! Mukavaa viikonloppua ja hyvää Itsenäisyyspäivää sinulle!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!