Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

lauantai 30. elokuuta 2014

TERVEHDYS ESPANJAN AURINGON ALTA 30.8.2014

Heipä hei teille kaikille pitkästä, pitkästä aikaa! Taitaapi olla kohta kuukausi, kun olen tänne päivittänyt viimeisen kerran siellä Suomessa.
Ja mitä meille kuuluu, kyselee varmaankin moni teistä?
No, tosi hyvääkin, mutta sairauteni huomioonottaen vaihtelevaa, mutta eteenpäin mennään ja hymyilen läpi kyynelten. Mutta hyvä täällä on kaikenkaikkiaan olla, vaikka tämä alkukankeus vie jonkun ajan, siis ennenkuin kaikki asiat luistaa ja saamme sen residenssin. No, sekin on jo hoidossa.
Joka tapauksessa olemme kotiutuneet tänne oikein hyvin ja pois emme lähtisi ja tosi ihana tunne, kun ei tarvi ajatella enää pois lähtemistä ja sitä raijaamista. Asuinalue on vartioitu ja vartijat kiertävät autoillaan monta kertaa vuorokaudessa. Hammaslääkäri ja lääkäri on samalla alueella ja kauppakin, kiinalainen, pankki ym. ovat tässä aivan likellä eikä Zenia bulevardikaan ole kovin kaukana, kun sinne autolla porhallamme.
Kissalenkillä olemme koko ajan käyneet ja kissatkin ovat lisääntyneet joka päivä, mutta niitä vanhoja kissoja, joita oli talvella, niin ei enää montaa ole, mutta pikkuisia, terhakoita vauveleita on sitäkin enemmän. Eilen oli kolmessa paikassa yhteensä jo yli 30 kissaa ja kaikille ruokaa riittää. Ja ihanaa on nähdä, miten jonkun kissan pentu on aivan samannäköinen kuin emonsa. Heitä on taas mukavaa seurata pennusta asti ja nyt kun olemme täällä vakituisesti vielä, niin on vielä kivempaa.
Mutta pianhan täälläkin jo ilmat viilenevät ainakin parin asteen verran eli menee jo alle +30 ja yötkin on sitten helpompia nukkua. Mutta mitäpä ihminen ei kestäisi tällaisen ihanuuden vuoksi, mikä täällä vallitsee!
Ajattelin tehdä vain pienen päivityksen teille, jotka olette kiinnostuneena käyneet jo katsomassa täällä blogissani.Mutta nyt toivottelen teille oikein leppoisaa viikonloppua ja ensi viikolla onkin jo syyskuu!








4 kommenttia:

  1. Ihanaa, että olette päässeet perille turvallisesti Kissat ovatkin varmasti teitä jo odotelleet. Paranemishaleja täältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja haleista, enkulin käsityöt! Kylki on venähtänyt ja on niin kipiä että en paljon pysty liikkumaan, mutta jonkun verran. Mukavaa illan jatkoa sinne teille!

      Poista
  2. Kiitos paljon kuulumisista! Hyvää elokuun viimeistä päivää ja sitten syyskuun alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Ahti! Mukavaa sunnuntaita sinne teille ja turvallista uuden kuukauden viikkoa!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!