Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

NYT ON AIKA VALOT SAMMUTTAA...

Tänään on sunnuntai ja jo 1. päivä maaliskuuta. Taas on alkanut uusi kuukausi ja rakkaanikin on taas vuotta vanhempi kuin vuosi sitten. No, minähän olen edellä ja hän tulee jälkijunassa, vaan eipä tuo mitään haittaa. Mukavaa on olla yhdessä ja on oltu yli 14 vuotta ja on ollutkin hyvin riemurikasta ja vaihtelevaa elämää. Onneksi meistä ei kumpikaan käytä alkoholia eikä polta tupakkaa. mutta muutne meillä on kaksistaankin hauskaa ja Josef on vielä lisäämässä hauskuutta.

Mutta tänään päätimme tehdä pienen retken Horadadaan päin ja kylläpä siellä onkin hyvin kaunista ja laajat näköalat sekä maalle että merelle. Ja se Välimeren tuoksukin jo huumaa minut saatikka ne kuohut. Oli kyllä niin onnistunut reissu! Ja mikä oli suuri saavutus sekä minä kävelin pienen matkan näin alkuun, mutta kun Josefkin hölkkäsi siinä pyörätuolin vieressä ja nautti kaikesta. Kyllähän tuo pikku veijarimme tuo paljon iloa ja toimintaa elämäämme ja siitä olen kiitollinen, että rakkaani oli samaa mieltä kanssani, kun Josefin kävimme hakemassa. Kaiken me yhdessä jaamme, siitä myös iloa saamme!

No, käsitöitä en ole vielä jaksanut tehdä ja koska nyt on niin hyviä ilmoja olla ulkona, niin mieluummin nautin auringosta kuin istuskelen sisällä. Tänäänkin oli 24 astetta ja huomenna on luvassa jopa 26 astetta. Huominen suunnitelmamme onkin, että ensin käymme tervehtimässä pikkuisia Simoa ja Mickyä ja muitakin ja sieltä sitten porhallamme 332 tietä suoraan Horadadaan rannoille nauttimaan Välimeren tuoksusta ja aaltojen kohinasta. 

Mutta nyt yritän saada tänne kuvia:

No, enpä saanutkaan näitä tuoreita kuvia, kun ipad ei ole vieläkään niitä lähettänyt imaciini. Kyllä minä niitä vielä laitan tännekin. Pitäisi kait poistaa tuolta ipadilta noita kuvia, kun on jo yli 2000, niin jospa se sitten toimisi nopiammin.

Nyt toivottelen teille kaikille leppoisaa illan jatkoa ja mukavaa maaliskuun alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!