Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

tiistai 17. helmikuuta 2015

AIKA KÄY, MUTTA ETEENPÄIN MENNÄÄN PÄIVÄ KERRALLAAN

Tänään on 17. päivä helmikuuta. Aamu aukeni sateisena ja tuulisena ellei jopa myrskyisenä ja asteitakin on vain 16 astetta lämmintä, joka tosin ei ole lämmintä kylmän tuulen takia.

Paljon on tainnut tapahtua viime päivityksenkin. Välillä en ole päässyt tänne enkä voinut vastata kommentteihinne, koska kone sekosi ja yläpalkkiin ilmestyi sekunnin välein nimetön, nimetön jne. Mutta nyt sitten ajattelin päivittää tämän, kun tuo ihanuus nukkuu tuolla keittiössä.

Mutta asiaan:
Tässä päivänä muutamana taakse päin jouduin yhtäkkiä taas sairaalaan ja oli jälleen jo kuuden aivoinfarkti. Olin tosin siellä vain yhden yön yli, joten apu oli nopiasti paikalla. Mutta eipä ollut mukavaa olla siellä vieraan kielen arkistossa. Tunsin itseni aivan kapakalaksi, kun siellä makasin enkä ymmärtänyt mitään heidän puheistaan. Mutta työnsä he osasivat tosi hyvin!

Huomenna viemme Josefin trimmaukseen ja ulos tuleekin sitten tosi komia poika. Ja lauantaina vietämme Josefin synttäreitä, kun täyttää jo 8 kuukautta. niin se aika vaan juoksee kuin hevosen rattaan pyörät eteenpäin eikä taakse ole paluuta.

Tänään siis oli myrskyisää ja huomenna ja ylihuomenna luvassa myös samaa. Mutta sitten sää muuttuukin tosi, tosi lämpimäksi jopa 22 astetta luvassa ja silloin ei muuta kuin ylös, ulos ja lenkille.





Ja nyt näiden kuvien myötä, toivotan teille kaikille hyvää yötä!

1 kommentti:

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!