Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

tiistai 25. maaliskuuta 2014

KUULUMISIA ESPANJASTA

Tänään on tiistai ja jo 25. päivä maaliskuuta. Aurinko on paistanut koko päivän asteiden helliessä meitä +24 asteella vaikkakin kova tuuli 9m/s keinuttikin meitä aika lailla, mutta kera lounatuulen hiljaisen.

Aika on mennyt täällä kuin siivillä lentäisi ja pian on puoli vuottakin jo kulunut ja paluulentokin on tilattu ja maksettu ja pian lennämme yläpuolella pilvien. No, onhan se mukavaa mennä taas Suomen kotiinkin puolen vuoden pölyjen sekaan. Vaan sehän pientä kun imurilla hotkaisee pölyt pois niinkuin jo ois ja senpä tekee tuo oma rakkaani ihan mielellään. Nyt minulla on verenpaineeni kunnossa ja huomenna tiedän sitten enemmän muista tuloksista, kun tuo verensokerini tuppaa hieman heittelehtimään. Silti verenpaineeni ei ole ollut näin hyvä vuosikymmeniin, joten voitte arvata, että olen aivan onnesta sekaisin. Ja kun tulemme Suomeen, niin siellä onkin sitten paljon toimintaa ja toki kirppiksillekin pitänee mennä kurkistelemaan, jotta mitä sieltä löytyisi.

Mutta täällä on todellakin ollut aivan mahtavaa ja aurinkokin on minuakin ruskistanut jonkin verran, jotta sen kuulemma ihan huomaa selvästi, kertoivat hyvät ystävät.

Tänään teimme jälleen kissalenkit ja rakkaani otti minustakin sitten muistoja kera kissaystävien, ihanien: Kuvat kertokoot puolestani!






Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!

6 kommenttia:

  1. Koska teillä on paluu ?
    Me lennetään kotiin 31.3, siis viikko jäljellä. Tuliaiset on ostettu ja lastenlapset odottavat innolla mummia ja ukkia, kuten mekin heitä.
    Toisaalta kiva palata kotiin ja laittaa sauna lämpiämään. Kevään pihatyötkin on mukava jo aloitella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on paluu 3.4, mutta kiirettä pitää. Onhan se kiva palata kotiin, mutta meille jää kaipaus tänne jälleen ja pianhan sekin aika jälleen koittaa.

      Poista
  2. Lisään vielä...kissoille jää kova ikävä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Anonyymi! Tarkoitus onkin tulla tänne loppuelämäksi. Ja kissoille jää toki ikävä, mutta se kaipaus ja ikävä on molemminpuolinen ja se on aitoa. Onhan täällä paljon ihmisiä, jotka antavat kissoille ruokaa, siis emme ole ainoita.Aurinkoista päivää sinulle!

      Poista
  3. Tervetuloa! Täälläkin näyttää ihan keväältä tällä hetkellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos Ahti! Onhan se mukavaa tulla kevääseen ja sitten taas syksyllä lähteä! Mukavaa illan jatkoa sinne teille!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!