Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

maanantai 17. maaliskuuta 2014

KOIRA ON IHMISEN PARAS YSTÄVÄ

Tänään on maanantai ja jo 17. päivä maaliskuuta. Aurinko nousi kello 7:11 ja luvassa on +23 astetta ainakin, joten hieno päivä on tulossa.

Meillä on ollut maailman parhaat ystävämme hoidossa ja aika on mennyt heidän kanssaan nopiasti, liiankin nopiasti, sillä pian he lähtevät taas omaan kotiinsa. Mutta perjantai ja kässäherho on tulossa ja kunniavieraat saapuvat myös silloin. On ollut tosi ihana viikonloppu eli ystävät olivat torstaista maanantaihin asti. Ja hyvin ovat viihtyneet!

Minäkin olen saanut hieman enemmän voimia ja verenpaineenikin on alentunut, joten jospa tästä vielä nousisin ja saisin kiinni elämäni langoista, jotka olivat katketa, mutta sain solmittua ne uudestaan. Jospa ne kestäisivät vielä pitkään...pitkään...

Tällaisia kuvia otin heistä:(Ovatko ihania?)




Tässä on siis ihana Rosa pikkuinen...




Ja tässä on ihana Rölli. Molemmat aivan mahtavia, ihania, suloisia...
parhaita ystäviä! Kiitos teille Rölli ja Rosa, että toitte niin paljon iloa minulle ja annoitte minulle voimia! Ja suuri kiitos teidän emännillenne, jotka luottavat meihin, jotta antoivat teidät meidän hoitoon! Kiitos teille kaikille, rakkaat ja ihanat ystävät!

Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa!

6 kommenttia:

  1. Kiitos postauksesta! Olikin jo vähän ikävä. Hyvää jatkoa viikolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Ahti! Täällä mennään päivä kerrallaan toinen jalka haudan partaalla ja välillä vedän senkin pois. Mutta nyt vuotaa taas 11 vuotta vanha haava joka on vuotanut jo neljättä vuotta. Onneksi tänään on lääkäri, suomalainen, ja kokenut, joten jospa saisin jotain apua tähän. Muuten aurinko paistaa ja hymyilen läpi kyynelten kirkkaiden! Mukavaa päivää teille!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Mukavaa viikkoa myös sinne teille!

      Poista
  3. Voi miten surullista, että se haava on taas ärtynyt pahaksi.
    Me ollaan lenkkeilty aivan hurjasti ja vierailtu Orihuelan puolellakin kyläreissuilla.
    Zeniallekin olisi ollut asiaa, mutta huomenna onkin täkäläinen isäinpäivä ja putiikit taitaa olla suljettuna.
    Voimia sinulle ja yritä levätä, niin ne voimatkin siitä palautuu.
    Rattoisaa iltaa täältä naapurista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi hilmiina! Kävin eilen lääkärillä ja näytteet otettiin ja saan tietää ensi viikolla. Mekin sitten pian taas lähdemme mutta yhtä pian tulemme taas takaisin! Mukavaa päivän jatkoa! Nyt on juu isänpäivä ja kaikki on suljettuna paitsi ulkoilma!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!