Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

torstai 17. syyskuuta 2015

KESÄINEN TERVEHDYS VIELÄ TÄÄLTÄ ETELÄSTÄ

Tänään on torstai ja jo 17. päivä syyskuuta. Asteita on ollut vielä 29 joten lämmintä on luvassa vielä ensi viikollakin.

Tosin minulla tulee nyt tilaisuus lähteä lenkillekin, kun kivut ja säryt on saatu kuriin. Ulkona on kuitenkin jo syksyn raikkautta ja merituuli vilvoittaa kivasti.

Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa syksyä!

6 kommenttia:

  1. Mukava lukea kuulumisia ja kiva että olet hyvässä kunnossa! Näytät onnelliselta ja iloiselta kuvassa. Paljon terveisiä Teille molemmille ja ihania päiviä.

    Toivottelee Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! Olen ajatellut sinua monta kertaa! Me vietimme kuukausi sitten minun 70-vuotis päiviäni, niin otimme yhteisiä kuvia. Terveisiä myös sinulle meiltä kaikilta! Täällä kesä jatkuu vaan!

      Poista
  2. Niin minäkin sinua, vaikka emme edes tunne kuin netin kautta, niin olet kovin tärkeä ihminen minulle. Onnea näin jälkikäteen! Hieno ikä ja lisää toivon paljon sinulle.

    -Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! Näin se elämä vaan kulkee eikä tiedä missä hyvän ystävän kohtaa! Kiitos sinulle, että olet ystäväni! Ja kiitos kun pidät yhteyttä! Mukavaa syksyä sinulle ja olet ajatuksissani ja sydämessäni!

      Poista
  3. Ihanat hyvän mielen kuvat.
    Mukavaa syksyä teille molemmille

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos enkulin käsityöt! Mukavaa syksyä myös sinne teille!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!