Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

tiistai 15. heinäkuuta 2014

ENÄÄ 28 PÄIVÄÄ LÄHTÖÖMME...

Tänään on tiistai ja jo 15. päivä heinäkuuta. Aamu aukeni pilvisenä ja odottelimme sadetta ja ukkosta, vaan eipä heitä kuulunut, ainoastaan muutama sadepisara valui ikkunaruutuun. Asteita on +20 ja aurinko paistaa edelleenkin. Mutta koska tänään olemme jo ehtoon puolella, niin huomenna on enää 28 päivää, kun jätämme tämän kauniin synnyinmaamme ja iloisin mielin lennämme pilvien yläpuolella kohti uutta kotimaatamme, uuden kodin suojaan. Nyt alkaakin olla jo laatikoita olohuone täynnä ja odottavat muuttoautoa, johon emme tosin kovin paljon ota mukaamme, mutta vain tärkeimmät ja rakkaimmat, joihin kuuluvat toki 108 nukkea ja 61 ötökkää eli pehmoa. Kaikki muut on myyty tai myydään tahi annetaan pois. Mutta siellä alkaa meille uusi elämä uusin voimin ja toivonkin, että meillä olisi monen monta vuotta vielä elämää jäljellä.

Minulla on ollut kaikenlaista ja kun ikääkin on jo näin paljon, niin yhden kohdan kun saa kuntoon, niin johan toinen repsottaa. Mutta päivä kerrallaan hissutellen ja välillä leväten, kuten tänäänkin, kun mittari ilmoitti sydämenrytmihäiriöstä. Mutta huomenna on taas uusi päivä uusin voimin! Minulla on ottanut niin koville tämä ruokavalion muutos, että verensokerini laskee yölläkin uhkaavan alas eli pitää mittailla yölläkin ja juoda jotain verensokeria nostavaa, kuten omenamehua. Ja tietty insuliinia pitää aina vaan alentaa, joten se onkin aika vaikeaa, kun joutuu pelaamaan insuliinin kanssa. Mutta kyllä se tästä vielä iloksi muuttuu!

Olemme tehneet näitä Kirjurinluodon lenkkejä aika useinkin, kun siellä on niin kaunista. Ja tällaista sieltä tarttui nyt mukaamme:
 Pikkuinen kilipukkikin suostui kuvaan ...



 ...ja talon katolla tervehti varis meitä vaakkuen ja pyytäen kuvaan mukaan...
 ...kauniita kukkia oli joka puolella...
 ...ja ihania alpakkoja...
 ...niin suloisia...hahhahhaaa....
 ...no, mutta hups, pikku Myykin hyppäsi tänne...mutta olkoot...
...ja kauniita kukkia riittää.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa illan jatkoa ja hyvää kesän jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Voimia "viime metreille"! Hyvää heinäkuun jatkoa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos Ahti! Oikein ihanaa kesän jatkoa myös sinne teille! Vielä meistä kuulet...

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos enkulin käsityöt! Juu kota se lähtö koittaa...

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!