Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

SYDÄMEN RYTMIHÄIRIÖITÄ, KOHONNUT VERENSOKERI JA VERENPAINE, VÄSYMYSTÄ...MITÄ SE ON

Tänään on keskiviikko ja 12. päivä helmikuuta. Aurinko nousi ja nyt se on jo likimain laskenutkin, sillä ilta alkaa jo hämärtää.

Minulla on tämä päivä mennyt ihan levätessä ja jopa nukkuessakin. Verensokeri oli hurjan koholla aamulla ja sitten se päivällä taas alski huiman alas. Verenpaine heittelee päivän mittaan, mutta aamulla se on aina huisin korkea, vaikka illalla otankin lääkkeet. Niin ja rytmihäiriöitäkin on kone todennut, joten hiljaa hyvä tulee. Mutta eteenpäin mennään ja päivä kerrallaan, sillä koskaan ei tiedä kukaan, mitä huominen tuo tullessaan.

Huomenna on taas uusi päivä ja toivottavasti uudet voimatkin, jotta jaksan lähteä kissalenkillekin, kun on luvassa jopa +23 astetta lämmintä, joten kesäkö se on jo tullut tänne!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa illan jatkoa ja huomiseen, jos Luoja suo!

4 kommenttia:

  1. Kiitos viestistä! Olinkin jo hiukan huolissani hiljaiselosta. Mutta toivotaan, että lukemat muuttuvat normaaleiksi! Hyvää yötä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ahti kommentistasi! Yritän sinnitellä ja levätä ja ulkoilla, niin jospa se siitä muuttuisi! Hyvää yötä teille molemmille ja kauniita unia!

      Poista
  2. Voi kun ikävää, että sun terveys taas huolestuttaa. Lepo on paras lääke kaikkiin.
    Meidän tapaaminen on hyvä siirtää, kunnes olet taas paremmassa kunnossa.
    Meillä on suomesta vieras ja olemme olleet kovinkin kiireisiä.
    Viikonlopun jälkeen palaamme taas normaaliin arkeen ja rauhalliseen päivärytmiin.
    Yritetään sitten järjestää, että vihdoinkin voitais tavata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritetään järjestää tapaaminen vielä täällä, sillä onhan näitä päiviä! Kyllä tämä tästä taas paremmaksi muuttuu, mutta toki jäi sellainen pelko siitä aivohalvauksesta. No, otetaan asiat rauhallisesti vaan. Nyt onkin tosi lämmintä ja tällainen jatkuu vielä. Mukavaa viikonloppua sinne teille! Ja hyvää ystävänpäivää!

      Poista

Jätäthän viestisi minulle, kiitos!