Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

maanantai 28. maaliskuuta 2016

KUVIA JA KUULUMISIA

Tänään on toinen pääsiäispäivä ja maanantai ja 28. päivä maaliskuuta. Asteita on ollut 24, joten näin myös ennustusten mukaan jatkuukin. Eli kevät on jo tullut!



Nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa ja lämmintä kevättä!

tiistai 8. maaliskuuta 2016

IHANAA NAISTENPÄIVÄÄ IHAN JOKAISELLE

Tänään on tiistai ja 8. päivä maaliskuuta ja vietetään naistenpäivää. Toivotan siis ihan jokaiselle meille ja teille ihanaa Naistenpäivää ympäri maailman!












Ja pitemmittä puheitta, kuvat kertovat kaiken ja toivotan kaikille mukavaa Naistenpäivää ja kevään odotusta!

torstai 3. maaliskuuta 2016

KUVIA...KUVIA...KUVIA...KUULUMISIA

Tänään on torstai ja 3. päivä maaliskuuta. Torstai on aina toivoa täynnä ja niin oli tänäänkin. Aurinko on porottanut jo hyvin lämpimästi, jotta lyhythihaisellakin jo tarkenee hyvin, joten kyllä se kesä sieltä tulee.

Me olimme tänäänkin Horadadassa, kun siellä on niin tasaista ja kaunista ja rauhallista. Välimeri kimaltelee auringon säteissä ja tuuli keinuttaa laineita lyöden niitä rantahietikkoa vasten.

Me kiertelimme siellä tuttuja katuja pitkin ja poikin. Siellä on aina niin piristävää käydä eikä matkakaan kestä kuin noin parisenkymmentä minuuttia. Minulla oli onnen päivä tänäänkin! No, minähän kävelin tänään yhteensä 105 metriä, toki mieheni tukemana ja toisessa kädessäni oli Josef. Josef seurasi minua koko ajan silmillään ja molemmat olimme onnellisia, kun sitten pääsin tuoliini istumaan. Huomenna taas ja jokaikinen päivä pitää nyt kävellä, kun saan apujakin noin hyvin. Ja toinen auttajani on Dannyboy, joka jaksaa kehrätä ja hyristä sylissäni niin päivin kuin yölläkin.










Ja nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa tulevaa viikonloppua!