Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

lauantai 29. elokuuta 2015

TAPAHTUMIA TOISEN PERÄÄN

Tänään  on lauantai ja jo 29. päivä elokuuta. Täällä kesän lämpö vielä jatkuu ja jatkuu ja asteita on vieläkin 30 ja luvassa ylikin.

Minulla on huono olo nyt ja tuntuu, että oksettaa, mutta sinnittelen. Eilen nimittäin, kun olimme yhdessä kaupassa ja olimme lähdössä jo pois, niin aloin kääntämään pyörätuoliani ja sitten vietiin minua tuhattajasataa ja päin kaidetta, johon iskin jalkani. No, me järkytyimme kaikki tästä ja vieläkin on huono olo ehkäpä jotenkin tärähti ainakin niskat. Mutta sitä en tiennytkään, että liikkeessä, kaupassa, voi olla noin viettävä lattia jo kassoilta asti. Onneksi oli lasiovet auki ja onneksi oli kaide estämässä minua suistumasta autotielle. No, enkelit olivat suojaamassa minua, kun minun aikani ei ollut vielä lähteä. Mutta toivottavasti ei mitään jälkilöylyjä sitten tule siitä täräyksestä. Ainoastaan molempiin jalkoihin tuli mustelmat ja turvotusta. Laitan kipugeeliä ja kääreen, niin pystyn kävelemään jonkin verran.

Mutta kaikkea sattuu kun vanhaksi elää! Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa illan jatkoa ja hyvää viikonloppua!


lauantai 15. elokuuta 2015

VUOSI ESPANJASSA ELETTYÄ ELÄMÄÄ

Tänään on lauantai ja jo 15. päivä elokuuta 2015. Nyt olemme asuneet täällä jo yhden vuoden vakituisesti ja on ollut erittäin hyvä olla. Lämmintä on riittänyt yllin kyllin ja kaikkea muutakin.

Nettiyhteys on ollut hidasta ja on pätkinyt aika pahasti, joten siinä syy, että en ole tänne päivitellyt. Mutta kokeilenpa onneani nyt tänään.



No, kyllähän nyt nämä kuvat viimein sitten tulivat, mutta hidasta se vaan on. Toivotan teille kaikille oikein mukavaa viikonloppua ja turvallista uutta viikkoa!