Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

lauantai 14. maaliskuuta 2015

UUSIA KUVIA JÄLLEEN

Tänään on lauantai ja 14. päivä maaliskuuta. Tänään on ollutkin jo odotettu sadepäivä jonkin aikaa, mutta sitten se aurinkokin putkahti jo esille.

Meillä on koko päivän suoritettu huoneiden vaihtoa, mikä ei ollutkaan niin helppo juttu kun ottaa huomioon minun 122 nukkeani. No, minä viihdytin Josefia ja rakkaani teki kaiken. Tosin vielä on nukkehuone hieman järjestelemättä, mutta ennen nukkumaan menoa sekin asia on järjestetty. Makuuhuone on jo kunnossa ja lakanatkin jo vaihdettu, joten mikäpä ei ole pujahtaa puhtosiin lakanoihin. Ja pian taas jatkamme nukkehuoneen järjestelemistä. Minähän olen siinä vain taiteellinen johtaja pikku apulaiseni kanssa ja sanon aina mitä mihinkin paikkaan laitetaan. Mutta kyllä on tuo takahuone niin ihana mummon kammari. Sinne mahtuu nuket, langat ja korit toki lankoja täynnä kuin myös minä ipadin kanssa. Ja on taas ihana alkaa kutoakin jotain kun mahtuu. Siellä on kaksi ikkunaakin, joten tuuletuskin onnistuu hyvin.

Kommentteihin en pysty vastaamaan, koska tämä imacini menee jostain syystä sekaisin, joten odotan korjaajaa tänne saapuvaksi joka samalla myös laittaa uuden akun tuohon vanhaan läppäriimme.

Minun ipadinikin on outo, koska en saa videoita näkyviin. Veimme sen perjantaina huoltoon ja siellä poika katsoi sitä ja sai silloin toimimaan ja se toimi eilen koko illankin. Olin niin onnellinen! Mutta aamulla kun aukaisin ipadini, niin eipä videot enää toimineetkaan. Nyt olenkin vienyt kaikki ipadin kuvat ja videot ensin läppärille ja siitä vein buffaloon, josta sitten vien joko suoraan asianmukaisiin kohteisiin tai sitten vien ne tänne imaciini.

Mutta nyt kuvia, jotka tosin tulevat tänne tosi hitaasti, mutta jospa nyt muutaman jaksaisin tänne laittaa.
Tässäpä meidän kulta poika Josef Perfecto 8 kuukautta!

Nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa illan jatkoa ja me jatkamme nukkehuoneen järjestelemistä!

torstai 12. maaliskuuta 2015

LEPPOISAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE

Tänään on torstai ja jo 12. päivä maaliskuuta. Auton mittarimme on näyttänyt jo 27 astetta lämmintä ja kyllä siellä lämmin olikin. 

Kävimme jo aamupäivällä lenkillä kun lähdimme evakkoon siivoojalta ja sitten se puhdas koti vain veti puoleensa. Kävimme karviskissoja katsomassa ja teimme samalla tunnin lenkin auringon porottaessa pilvettömältä taivaalta. Syötyämme lähdimme uudelle reissulle tervehtimään heinikkökissoja ja rannan kissoja. Joten tänään ainakin olemme saaneet D-vitamiinia ja aurinkoa paljon. Hyvä mieli repussa ja unen tulo aikaisin.

Mutta huomenna onkin taas uusi päivä ja Josef pääsee pitkästä aikaa taas trimmaukseen ja ulos tulee tosi hieno ja hyväntuoksuinen kulta poika. Huomenna ei lämmintä näin paljon olekaan ja lauantainakin on luvassa sadetta. Mutta sadepäivänä aiomme vaihtaa nukkehuoneen makuuhuoneen paikalle tuonne perälle, koska se on isompi huone.




Ja nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa illan jatkoa ja aurinkoista viikonloppua!

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

UUSIA TUULIA JA UUSIA KUVIA...

Tänään on keskiviikko ja jo 4. päivä maaliskuuta. Päivä on ollut pilvipoutainen ja asteita on ainakin luvattu 19 astetta, mutta taisi jäädä hieman alemmaksi. Mutta onneksi on jatkossa luvassa 20 asteen kahta puolta, joten sekin minulle ainakin riittää. Tänään sain uuden kellonkin ja on tosi kaunis. Muutoinkin tänään oli taas oikein kiva päivä, kun kävimme tervehtimässä heinikkökissoja ja rannankissoja, joita oli yhteensä 30 ihanaa ystävää.

 Tällaisen kauniin kellon sain tänään, kun entinen sanoi sopimuksensa irti...
...ja minä ja ihana Josef Perfecto...
 ...ja häntä mä rakastan niin...
...tässä sitten rannan välietapilla olevat kissat, pökkijät niin ihanat.
Nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa illan jatkoa ja hyvää yötä!

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

NYT TUUTIN TÄYDELTÄ UUSI PÄIVITYS JA KUVIA

No, täytyykö tunnustaa, että on tullut vanhaksi vai oliko tämä vain uuden imacin tiedon puutetta? Kuitenkin viimein katsoin yläpalkkiin ja siellähän luki selvästi maaliskuun kuvavirta! Ja minä etsin helmikuun kuvavirrasta näitä uusimpia kuvia. Mutta nyt tulee tuutin täydeltä!

 Tässä Josef nauttii Välimeren rannan hietikossa...
 ...ja tässä hieman tutkii ja haistelee hyvinkin ahkerasti...
 ...ah, tuota Välimeren kauneutta ja tuoksuja ja ...
 ...sitä aaltojen kohinaa...
...rantahietikkoa...
 ...kukat kukkivat...

...ja elämä hymyilee kilpaa auringon kanssa.

Mutta nyt toivottelenkin teille kaikille jo hyvää yötä, sillä Suomessahan olette jo tunnin edellä meistä. Täällä ilta on vielä nuori, mutta tämä mummeli jo vanha, hehheh!

NYT ON AIKA VALOT SAMMUTTAA...

Tänään on sunnuntai ja jo 1. päivä maaliskuuta. Taas on alkanut uusi kuukausi ja rakkaanikin on taas vuotta vanhempi kuin vuosi sitten. No, minähän olen edellä ja hän tulee jälkijunassa, vaan eipä tuo mitään haittaa. Mukavaa on olla yhdessä ja on oltu yli 14 vuotta ja on ollutkin hyvin riemurikasta ja vaihtelevaa elämää. Onneksi meistä ei kumpikaan käytä alkoholia eikä polta tupakkaa. mutta muutne meillä on kaksistaankin hauskaa ja Josef on vielä lisäämässä hauskuutta.

Mutta tänään päätimme tehdä pienen retken Horadadaan päin ja kylläpä siellä onkin hyvin kaunista ja laajat näköalat sekä maalle että merelle. Ja se Välimeren tuoksukin jo huumaa minut saatikka ne kuohut. Oli kyllä niin onnistunut reissu! Ja mikä oli suuri saavutus sekä minä kävelin pienen matkan näin alkuun, mutta kun Josefkin hölkkäsi siinä pyörätuolin vieressä ja nautti kaikesta. Kyllähän tuo pikku veijarimme tuo paljon iloa ja toimintaa elämäämme ja siitä olen kiitollinen, että rakkaani oli samaa mieltä kanssani, kun Josefin kävimme hakemassa. Kaiken me yhdessä jaamme, siitä myös iloa saamme!

No, käsitöitä en ole vielä jaksanut tehdä ja koska nyt on niin hyviä ilmoja olla ulkona, niin mieluummin nautin auringosta kuin istuskelen sisällä. Tänäänkin oli 24 astetta ja huomenna on luvassa jopa 26 astetta. Huominen suunnitelmamme onkin, että ensin käymme tervehtimässä pikkuisia Simoa ja Mickyä ja muitakin ja sieltä sitten porhallamme 332 tietä suoraan Horadadaan rannoille nauttimaan Välimeren tuoksusta ja aaltojen kohinasta. 

Mutta nyt yritän saada tänne kuvia:

No, enpä saanutkaan näitä tuoreita kuvia, kun ipad ei ole vieläkään niitä lähettänyt imaciini. Kyllä minä niitä vielä laitan tännekin. Pitäisi kait poistaa tuolta ipadilta noita kuvia, kun on jo yli 2000, niin jospa se sitten toimisi nopiammin.

Nyt toivottelen teille kaikille leppoisaa illan jatkoa ja mukavaa maaliskuun alkua!