Hääkuva 2004

Hääkuva 2004

perjantai 26. syyskuuta 2014

PERJANTAIN 26.9.2014 KUULUMISIA ESPANJASTA

Tänään on siis perjantai ja jo 26. päivä syyskuuta. Päivä on ollut pilvinen ja sateinen ja asteet ovat kohonneet vain +26. Myös ukkos herra on jylisyttänyt taivaan kantta.
Tänään me nukuimme liian pitkään eli liki kymmeneen eikä päivän mukaan oikein meinaa ehtiä. No, minä tietysti pomppasin sängystä niin äkkiä, että meinasin kaatua, joten piti vähän aikaa istua ihan rauhassa ennenkuin lähti liikkeelle. Mutta tänään on ollutkin oikea touhujen päivä. Juuri ja juuri ehdimme syödä, kun rakkaat ystävämme tulivat kera kunniavieraiden ja käsityökassien. Tämä perjantai päivä siis jatkaa kässäkerhoamme, mutta höystettynä myös kokkikerholla. Ystävämme valmisti meille makaroonilaatikkoa, rahkapannukakkua kera luumuhillon ja kahvin. Söimme myös hillosipulia ja hapankaalia. Hapankaalihan sisältää runsaasti C-vitamiinia, joten sitä pitääkin syödä. Siinä sitten aina välillä kudoimme. Minä aloitin sukkia tyttärelleni, jotka sitten lähetän Suomeen. Kun saimme vatsamme tosi täyteen ja ystävämme lähtivät kotiinsa, niin aloitimme soittelemaan, koska ystäväni toi erään kauniin kappaleen nuotit. Ja sekös olikin mukavaa! Mutta nyt vain oleillaan ja nautitaan illasta ja pian käymmekin sitten nukkumaan.
Keskiviikkona olin altaalla uimassa ja se se olikin vasta hauskaa pitkästä aikaa ja eilen kävin hierojalla. Ja arvatkaas mitä! Ensi viikolla pääsen vuosikymmenten jälkeen kasvohoitoon, jeeee! Se kyllä tuntuu makealta! Ja sitten taas jatkuvat hieronta ja jossain vaiheessa myös jalkahoito.
No, mutta tällaista tänään ja huomenna on taas uusi päivä uusin voimin! Toivottelen siis teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa ja hyvää yötä ja näiden kuvien myötä!


Meidän pihapiirissä on siis ihana uima-allas, joten huomenna taas uimaan!

keskiviikko 24. syyskuuta 2014

ELÄMÄ HYMYILEE ESPANJAN AURINGON ALLA

Tänään on keskiviikko ja jo 24. päivä syyskuuta, kun tätä nyt tässä olohuoneessa päivittelen ison screenen kautta sillai vaan yhdistettynä läppäriin. Nyt näenkin niin hyvin, että voi poijat, kun on hyvä telkku screeni. Kyllä nyt hymyä tulee, vaikka muille jakaa!
Istuskelin tuolla parvekkeella jo aamusta syömiseen asti ja sitten sainkin päähäni, että jospa kokeilisin kirjoitella tällä isolla telkkuscreenillä. Ja kylläpä onkin hyvä juttu! Ajattelin päivitellä tällä tavalla jatkossakin, kun en osaa ipadilla päivittää bloggerin blogejani, niin eipä tarvi laiska opetellakaan, kun on tällainenkin tarjolla.
Tämä aamu aukeni aurinkoisena, mutta syksy se on tullut tännekin ja aamulla olikin vain +20 astetta, mutta joka kohoaa päivän mittaan jo +27 ja siksi lähdenkin altaalle vasta kello 3 iltapäivällä. Ainakin haluan kokeilla, miltä se tuntuu ja jos tuntuu mukavalta, mitä hieman pelkäänkin, niin sitten olisi varmaankin jatkouimistakin tiedossa. Ja huomenna on hieroja, joka tekee varmasti kaikkensa, että saisi minut kävelevään kuntoon, joten haastetta riittää molemmin puolin. Toki minäkin teen tehtäväni voimieni mukaan ja niinhän me edetäänkin tässä. Mutta kyllä täällä vaan on niin mukavaa olla, että voisi vaikkapa laulaa...oi, jos oisit saanut olla mukana. Täällä on elämä niin rauhallista ja täällä pidetään huolta ihmisestä ja aivan vieraatkin ihmiset kysyvät, miten jakselee jne. siis jopa kaupan kassa yhtenä päivänä kysyi mieheltäni, että onko rouva ok, kun en ollut mukana.
Mutta äsken tuossa selailin omaa buffaloani ja tottakai toin taas tänne läppäriinkin vanhoja kuvia, mutta en toki kaikkia kerralla. Mutta joitakin toin, kun en vieläkään osaa ipadiltä tuoda tänne koneelle noita uusia kuvia ja videoita joita olen ipadilla ottanut.
Nyt kuitenkin palaan aikaan entiseen...oi aika tuo mennyt ei koskaan enää palaa...
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein rattoisaa päivän jatkoa!



sunnuntai 21. syyskuuta 2014

LEPPOISAA SUNNUNTAITA KAIKILLE

Tänään on sunnuntai ja 21. päivä syyskuuta. Aamu aukeni leppoisana ja lämpimänä +23 astetta, josta vielä lämpenee päivän mittaan mukavasti.
Olenpa minä jo vanha, kun en meinaa enää osata kirjoittaa tällä läppärilläkään, kun olen käyttänyt Ipadia jo muutamia viikkoja hyvin ahkerasti. Mutta tällähän se päivityskin sitten luonnistuu, kun hieman totuttelee. Teksti taitaa tulla liian isoa, mutta katsotaan ja tutkitaan sitten ensi kerralla. Kuuntelen samalla spotifyita ja Eikkaa tottakai.
Mutta täällä päivät kuluvat tosi mukavasti ja käymme siis joka ilta kissalenkillä eli viemme heille 40-50 kissaystävällemme ruokaa. Aina on ilo nähdä heitä ja olen huomannut että ilo on molemminpuolinen. Ne ovat vain niin ihania!
Mutta tänään taas lähdemme kiinalaiseen, kun pitää ostaa sellaisia ihania laatikostoja tuonne miun huoneeseen, jossa sitten teen käsitöitä, kun sää ei salli mennä parvekkeelle, jossa nykyään istuskelen kaiket päivät, minkä olemme kotona. Eilen oli meillä siivooja, ystävämme tuosta naapurista, ja sekin tuntuu mukavalta. Minulla on myös lääkäri jo huomenna ja nyt kuulummekin sitten espanjalaiseen terveydenhuoltoon ja se on hyvä asia se.
Mutta nyt toivottelen teille oikein leppoisaa sunnuntaipäivän jatkoa!
Nyt sain tämän kuvan siirrettyä tänne ja tämä on siis meidän olohuoneestamme yksi osa. Jihuuu, se onnistui sittenkin!

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

MUKAVAA SYKSYÄ KAIKILLE SINNE SUOMEEN

Tänään on keskiviikko ja jo 17. päivä syyskuuta. Olemme siis asuneet täällä jo hieman yli kuukauden, mutta tuntuu kuin olisimme asuneet aina, sillä niin ihanaa täällä vaan on. Kaikenlaista on ollut ja mennyt, mutta en oikein vieläkään osaa päivittää tätä ipadin kautta, mutta sekin selviää vielä jonain päivänä.
Kysytte varmaankin, että miten täällä on mennyt?

No, ihan kivasti. Ensin oli jalkani niin turvoksissa, että pidin vain sukkia, kun ei kengät menneet jalkaan. Mutta sitten menin lääkärille, joka oli oikein mukava ja puhui englantia. Hän antoi viikon nesteenpoistolääkkeen kuurin, sitten jonkun aivoinfarktia estämään kuurin kuukauden ajan ja sitten kolesterolilääkettä, joka vielä estää aivoinfarktit, koska niitä on ollut niin monta. Me saamme espanjalaisten oikeudet perjantaina myös lääkäriin ja lääkkeisiin, joten samalla tilaamme uusintakäynnin hänelle ja pyydämme hänet omalääkäriksi, niin ei ainakaan aina vaihdu. 

Eilen olin hierojalla ja hän aloitti ensin varovasti juuri näiden aivohalvausten vuoksi ja ensi viikolla menen jälleen ja jatkossakin hän hoitaa minun jäseniäni ja on ihana hieroja.

Sitten hyvä ystävämme neuvoi meitä ruoka-asioissa ja pyrimme noudattamaan hänen kullanarvoisia neuvojaan.

Ja nyt jonain päivänä menen myös kampaajalle ja otan permiksen, niin enköhän saa sitten hiuksiani paremmin, kun nyt on ihan kauhiat, poninhännällä, vaikka niin on monilla muillakin täällä olevilla.

Kissalenkillä olemme käyneet joka ilta ja kuvia ja videoita olen ottanut, mutta...Ipadilla ja en saa niitä laitettua tänne ainakaan vielä.

Muutaman kerran olemme soitelleetkin, mutta kylläpä hanuri tuntuu nyt paljon raskaammalta kuin ennen. Mitähän se on syönyt vai  onko minun voimani jo vähentyneet. Näinkin voi toki olla, sillä olemme hieman väärin syöneet, kun proteiinit on liian vähäksi jääneet ja liikaa hiilareita. Mutta siihen tulee muutos!

Perjantaina on taas ihana kässäkerho, mutta joka nykyään tulee olemaan kokkaus-ja kässäkerho ja toki kera kunniavieraiden Rölli herran ja Rosa prinsessan.

Ja miksi en ole aiemmin tänne kirjoitellut, niin johtuu tuosta minun ihanasta Ipadistani, jonka rakkaani minulle osti. Se on minulle niin rakas kaikin puolin, kun siinä istun lepotuolissa ja kirjoitan eikä tule selkä eikä ranne kipiäksi. Mutta toki voin aina välillä kirjoitella tällä läppärilläkin, koska päivitys llon tällä helpompaa.

Mutta nyt toivottelen teille oikein ihanaa illan jatkoa ja hyvää yötä!




Näin kaunista tällä on!

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

UUSI YRITYS

Tänään on sunnuntai ja kello on jo puoli yksi täällä, mutta te olette siellä Suomessa jo tunnin edellä. Asteita on +28 mutta päivällä menee jo yli 30 ja silloin vain lepäillään. Ja kun muistaisi vielä juoda tarpeeksi congasea, niin nestetasapainokin pysyisi hyvänä. Mutta kävin siis lääkärillä näistä valtavasti turvonneista jaloistani. Lääkäri toki ihmetteli kovin, kun minulla ei ole ollut kolesteroli 
lääkitystäkään, vaikka on ollut jo viisi aivoinfarktia takana. Mutta onneksi nyt sain ja sain myös nesteenpoistolääkkeen viikon kuurin. Ja onpa lääke auttanut ja turvotus laskenut. Ja kyllä täällä on vaan niin ihanaa olla. Ja helpottaa nyt vielä enemmän, kun ei tarvi lähteä aina matkalaukkujen kanssa pois. Täällä on kaikki niin halpakin! Ja huomenna lähdemme ystäviemme kanssa nappimarkkinoille ja kyllä kahmaisenkin sieltä ison kasan nappeja ja toki mukaan kummasti tarttuu muutakin ja tuoreita vihanneksia saa tosi halvalla.
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa sunnuntaita!
No, mutta pitääpä vielä tutkia tuota kuvien ja videoiden laittoa tältä ipadilta tänne, kun en vieläkään oikein osaa.


Kokeilu

Tämä on vain kokeilu tämän uuden ohjelman kautta.

lauantai 13. syyskuuta 2014

Mukavaa viikonloppua kaikille

Tänään on lauantai ja 13 päivä syyskuuta ja lämmintä on yli 30 luvassa ainakin päivällä. Mutta nyt on mukavaa istuskella ja nauttia täällä tilavalla parvekkeella. Koko päivänään täällä tuleekin oltua ja vasta kun hieman viilenee, niin lähdemme kissalenkille viemään kaikille tällä hetkellä liki 40 kissalle ruokaa ja vettä. Ja kissat ovat viisaita ja ovat jo odottamassa tai tulevat, kun auto pysähtyy. 
Mutta nyt toivottelen teille oikein ihanaa viikonloppua!


maanantai 8. syyskuuta 2014

Karviskissoja aterialla


Hyvää uutta viikkoa

Tänään on maanantai ja jo 8. Päivä syyskuuta. Olemme asuneet täällä nyt kolmisen viikkoa ja hyvin on mennyt kaikki. Täällä on vaan niin ihanaa ja lämmintä. Olen jälleen parvekkeella ja kuuntelen samalla Eikkaa! Olen kovasti pähkäillyt tämän iPadin kanssa, että miten saisin tänne laitettua videoita, joita olen ottanut ja laitoin feikkariinkin. Sinne on helpompi laittaa kuin tänne blogeihin ja feikkarissa meneekin aika niin hyvin. 
Taivas on sininen, niin sininen ja aivan pilvetöntä ja hienoinen tuuli keinuttaa Pinjan oksia tässä parvekkeen edessä. Tuossa sisääntulossa on iso palmu ja palmujahan täällä on paljon. Onpa vaikeaa saada tänne bloggerikin mitään, mutta yritän. En luovuta!
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa viikkoa!

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Kuvia tänään


Näin kaunista on täällä

Tällaisen kuvan sain napattua hetki sitten täältä parvekkeelta jossa kuuntelen samalla Eikkaa. Mutta nyt on jo iltapalan aika ja toivotan teille kaikille hyvää yötä!

Nyt uusi yritys

Ihana Välimeri. Mutta liian pientä kirjoitusta vielä tulee, sorry!
Ja uusi kuva: 
Rannan kissoja
Karvis kissoja
Ja taas uusi kokeilu: 
Ja tässä ihania heinikkökissoja...
Ja tässä nukkehuoneessa istuu kahden sängyn päällä 120 ihanaa nukkea.
Mutta nyt toivottelen teille oikein ihanaa päivän jatkoa ja uutta viikkoa!

Nyt taisi vanhaakin onnistaa

Yritän nyt laittaa kuvia harjoituksena.
Minun nukkejani iPadilla suoraan laitettuna.

Tarvisin neuvoja

Kuka osaisi auttaa, miten saisin tänne blogiinkin kuvia tästä iPadista?

lauantai 6. syyskuuta 2014

PIKKU TERVEHDYS IPADILTA

Tänään on lauantai ja 6. päivä syyskuuta. Täällä päivät juoksevat vauhdilla eteenpäin, kun on tuota toimintaa niin paljon. Tosin täällä on vieläkin lämmintä +34 astetta, joten käymme kissalenkilläkin vielä vain iltaisin.
Mutta tämä päivitys on nyt vain pieni kokeilu, kun näen tämän screeniltä ja muutoinkin voi katsella videoita tai elokuvia tuosta isommasta screenistä.
Minä sain tämän timanttinen, eli siis IPadin kaksi päivää sitten ja nyt saan sitten opastusta tässä. Mutta tosi ihana tämä vaan on! Ja siitä suuri kiitos rakkaalleni, joka tämän minulle osti.
Valitettavasti en vielä osaa laittaa tällä kuvia, joita just otin kun olimme kissalenkilläkin. Mutta uskonsa että jo ensi viikolla sekin asia selviää. Tässä on vaan niin paljon opittavaa, eikä vanha pää ota sisäänsä kovin paljon uutta asiaa.
Mutta täällä kaikki hyvin,mitä nyt jalat ovat turvoksissa. Mutta koska täällä maanantai on pyhäpäivä, niin terveyskeskuskaan ei ole auki ja kaupastakin vain puoleen päivään asti.
Mutta kuvia en siis nyt saa tänne, mutta toivotan teille kaikille oikein leppoisaa viikonloppua!